Post by atglophpayfeme on Feb 16, 2022 8:33:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код глюк монет ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Gunship Survival - Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Мені подобається гра, але я маю використовувати свої дані, щоб грати, і я думав, що це офлайн-гра, як і інша гра Zombie Gunship, але я живу в районі, який не може отримати сигнал, і я не можу грати, будь ласка, зробіть офлайн-режим, тому я можу грати без спливаючого вікна з повідомленням, будь ласка, знову підключіться до Wi-Fi. Я поставлю 10 зірок, якщо це буде так високо, але я маю оцінити 5 зірок, якщо ви зробили офлайн-режим для таких, як я.
Найкращий бойовий корабель проти зомбі. Чесна гра під час підвищення рівня, нова зброя для бойового корабля та для загону. Легко керувати, весело вбивати зомбі. Єдине, зброя для загону потребує більш високого калібру зброї. Для початку, smg і дробовик не погані. Зрештою, у міру просування, у ящику буде більше зброї. Але переважно малокаліберні. Крім цього, чудова гра.
Я сподіваюся, що цей огляд допоможе іншим, які з нетерпінням чекають цієї грошової ями.. 1) ящики з лутом; якщо ви не готові платити реальні гроші за 5 звичайних знарядь кожні 3 години, це жахливо. 2) розумні зомбі; вони розробляють стратегію.. 3) Гармати; після 200 лут-боксів я все ще не можу піднятися вище 1* звичайної автоматичної гармати (блокування дороги на 3 дні) і, на жаль, видаляю цю жадібну гру ще до того, як я її отримав. 4) відсутність пасивних матеріалів; Я не можу прогресувати через рівень мого зброї, що означає, що немає матеріалу для оновлення вказаної зброї, щоб перейти до наступного рівня
Cooking Marina - cooking games Cabaran hlav
Мені дуже подобається ця гра. Не дуже люблю телефонні ігри, але ця підходить для мене. Хоча я розумію, що ви повинні заробляти гроші, я справді хочу, щоб ви полегшили просування мікротранзакцій. Ви просите страшенно багато грошей за маленьку телефонну гру, і це дратує необхідність виходити з кількох екранів після кожного другого бою. Якщо я хочу купити твої речі, то я це зроблю. Просто заспокойтеся, хлопці.
Весела гра, але найбільшим недоліком є те, що ящики з нагородами, які ви отримуєте за виконання місій, занадто довго відкриваються, і ви не можете продати ящики за ресурси після того, як у вас закінчиться місце, а це всього п’ять ящиків. Більшість місій дають вам два ящики, тому це відбувається швидко. Ніхто не хоче чекати від 3 до 6 годин на винагороду за місію в мобільній грі. Інша річ, у грі є певний збій, іноді зброя застряє при стрільбі або випадковим чином виходить відступ. Вбиває гру для мене.
Як і в будь-якій грі зараз, для того, щоб добре впоратися з нею чи перейти до веселих речей, потрібно витратити гроші. «Легко» на деяких рівнях не так просто, інакше...у моєму випадку я відмовляюся витрачати гроші
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action beku
Досить бездумна шутер. Для створення зброї та бази потрібні терпіння та час. Вивчення стратегії деяких рівнів потребує часу. Існує чудовий загальнодоступний форум для спілкування та отримання порад. Було б добре мати можливість отримати ресурси під час перегравання рівнів, щоб отримати більше зірок. Але в цілому не така вже й погана гра для того, що вона є.
Чудова гра. Я це люблю. Проте є кілька речей, які я б рекомендував змінити. Одна полягає в тому, що після того, як ви закінчите виконувати рівень, я хотів би, щоб він не повертав вас на базу кожен раз. Я знаю, що це здається трохи прискіпливим, але це просто дратує. Друге, що я хотів би змінити, це після того, як ви завершите рівень, я хотів би, щоб відображалося кількість вбивств, тому що іноді, коли ви перебуваєте в середині раунду, ви насправді не встигаєте дивитися вгору. Ви зайняті вбивством зомбі. 5 зірок після виправлення.
Мені подобається графіка, я ціную, що не потрібно витрачати гроші на просування в будь-якій грі, плюс це чудовий спосіб витрачати час. гарна робота - дякую розробнику. Я хотів додати, що навіть події правдиві, конкурси "не платити за перемогу" з майже вишуканими нагородами, яких немає в звичайному ігровому процесі...
У цій грі є деякі серйозні проблеми, які справді викликають у багатьох гравців відчуття, що їх обдурили. Швидкість падіння ящиків - повне сміття. Всі журються з цього приводу, і не дарма. Звичайна зброя абсолютно нікчемна після кількох рівнів, але це все, що ви отримаєте від 99% ваших крапель. Іншими словами, витрати на метал для підвищення та з’єднання високої зброї смішні, дайте гравцям шлях до того, чого вони хочуть, а не просто схрестити пальці та молитися
У грі є гарна гра. Проте мені знадобилося досягти 11 рівня, перш ніж я отримав рідкісну зброю навіть після покупки пакета. Крім того, щоб піднятися на рівень, потрібно вічно, а оригінальний кулемет – це біль у дупі. (Ви не отримуєте новий до 12 рівня.) Крім того, в збройовій є лише чотири слоти? Біль. Все ще чудова гра з дійсно приємною графікою та цікавим механізмом для проходження рівнів. Як тільки ви позбавитеся того факту, що вам справді потрібно подрібнювати запаси, це буде весело.
Гра занадто сильно відстає, коли я починаю стріляти в зимбі. Я запускаю його в 1+Pro, тому у телефону більш ніж достатньо потужності для запуску цієї гри. Закінчився видалення, оскільки його неможливо було відтворити.
Платіть, щоб виграти/вилучити гроші. Гра збалансована проти гравця, щоб змусити вас заплатити за матеріали, метал, золото або ящики з здобиччю. Весело на початку, але неможливо грати до середини.
ПРИМІТКА* оцінки від 1 до 10. Ігровий процес: 4,6/10 Графіка: 6,8/10 Мікротранзакції (вища оцінка означає мало або відсутність мікротранзакцій): 3,6/10 Елементи керування: 9,1/10 Динаміка: 5,3/10 Загальна оцінка: ----5,8 /10 Мій загальний для цього низький через мікротранзакції. Дизайн простий, але прибутковий; заманювати нових гравців, знижуючи складність антагоніста (у цьому випадку полчища зомбі), поки гравець не досягне більш високих рівнів. З цієї причини я б настійно рекомендував ПРОТИ цієї гри.
Чудова гра! Затягує, дуже подобається геймплей, та виконання в цілому. Одне але : 3 роки - звичайна скриня?! Забагато як на мене.
Повністю гра на 5 зірок. Потрібен деякий час, щоб повністю зрозуміти, у що і коли інвестувати. 4 зірки лише тому, що в неї неможливо грати офлайн, тому якщо ви багато літаєте або не маєте сервісу, вам потрібна інша гра, щоб скоротити час.
Вашу зброю має бути легше оновити, але оновити зброю та базу буде легко
Гра весела і нагадує мені деякі з тих чудових рівнів у Modern Warfare. Однак через кілька годин гри ви починаєте досягати рівня від важкодоступного і змушені витрачати гроші, щоб навіть не відставати від гри. Довгострокова гра, не варто.
Це найкрутіша гра в жанрі gunship, але я розчарований тим, що вона доступна лише в Інтернеті, але в них не так багато речей, які можна розмістити на вашій базі, але все одно це чудова гра, додайте кілька заводів, ніж виконувати місії для оновлення базу та виправити курс Ai, це стає так дратує, коли я прокладаю простий шлях, і вони ламають все, щоб пройти.
Я дійсно хочу продовжувати грати в цю гру, але я не можу змусити її ввійти в той самий обліковий запис після отримання нового телефону, це той самий телефон. У мене було багато золота і був високий рівень, я вкладав багато і маю на увазі час, який шліфував на всіх подіях і рівнях, щоб отримати найкращу зброю та війська, які міг, дуже знеохочений, імовірно, не буду грати знову, якщо я можна отримати допомогу.
Можна спокійно провести час. Але після гри офлайн, тому що сенсу від онлайн в цьому ігрі немає
Ви повинні виключити політику конфіденційності перед встановленням гри. Я хотів знати, від якої конфіденційності я збираюся відмовитися, і це навіть не дозволить вам переглянути політику без необхідності, щоб вони спочатку відстежували ваші файли cookie. ...... чорт ні!!!!!!!!!!!!!!!@ негайно видалено, здогадуюсь, я не буду грати в цю гру, яка повторюється, яка звучить так, ніби вам все одно потрібні гроші, щоб грати
Чудова концепція, але ця гра має деякі дуже обтяжливі особливості. По-перше, ви можете мати лише 4 ящики одночасно і запускати таймер, щоб відкрити лише один із них одночасно. Отже, виконуючи більше місій, ви не зможете отримати жодної нагороди за ящики після того, як 4 слоти будуть заповнені. По-друге, єдині вдосконалення зброї, які ви можете зробити, - це пошкодити. Можливість покращити перезавантаження або час для перегріву було б фантастично. Я хотів би покращити швидкість пересування військ, або якщо певні класи військ рухатися швидше.
Весела гра. Важко переходити від рівня до рівня, не купуючи більше матеріалів у програмі.
Класна гра з потенціалом, але це шахта гаманця, ви нічого не досягнете, граючи безкоштовно. Обмежені налаштування, обмежені можливості оновлення зброї та конструкцій. Немає підтримки розробників, ця гра мертва
Гра чудова, не зрозумійте мене неправильно, але мікротранзакції бувають ліворуч і праворуч. Звертатися зовсім не варто, особливо коли талії весь свій час/гроші шліфувати, щоб отримати зброю з рідкісного ящика, який є звичайним, 1 зірка і слабкіше, ніж ваша поточна. Гра потребує нерфінгу та фіксації.
Гра весела, добре вбивати час під час очікування в черзі чи що завгодно. Дуже хотілося б, щоб процес підсилення та з’єднання був більш комплексним. Якщо я поєдную незвичайну зброю з рідкісною, вона повинна стати рідкістю. Ви також можете отримати його там, де ви включите атрибути іншої зброї, як-от отримання більшої швидкості стрільби, з’єднавши гармату з кулеметом, або більше пошкоджень, ловлячи штурмову гвинтівку з дробовиком. Інакше який сенс зливати.
Добре гра, але щоб потрапити куди завгодно, вам доведеться витратити $$. Зброя швидко перегрівається. Зброя, яка повинна мати найбільш руйнівну силу, не вбиває більших титанів. Перезавантаження зброї займає багато часу, а боєприпаси закінчуються дуже швидко. У справжньому боєприпасі є екіпаж із заднім завантаженням, тому у вас є більше трьох-чотирьох патронів, щоб стріляти. все це нормально гра.
Гра була дуже веселою з моменту, коли я в неї грав. Я дуже швидко навчився основам. Зовнішній вигляд плюс занурення в ширяння та стрибки на зомбі були дуже задоволені. Гравці звернули увагу на те, що злиття можливе, але прямого пояснення, як це відбувається в грі, не дається. Таймери змушують гравців втрачати потенційні нагороди від сюжетних місій, але у вас є можливість платити за допомогою внутрішньоігрових ресурсів. Розробникам теж потрібно заробляти .Загалом міцна гра.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action mwz
весело та розважально. grindy tho і, здається, хоче, щоб ви використовували спеціальну в ігровій валюті, незважаючи на її (порівняльну) легкість отримати. Реклама — це лише бонуси, що вражає те, що ви можете знайти таку гру, де вона не жадібна, надає веселощі, захоплюючий (якщо не повторюваний) ігровий процес, який може винагородити вас. у нього є деякі аспекти очікування, але, здається, це максимум 3 години для ящика. всі ресурси мізерні, але я ніколи не відчуваю, що мені потрібно їх отримати. знову хороша гра.
Це справді весело, АЛЕ ви отримуєте багато ящиків або недостатньо місця для зберігання, щоб ящики могли продовжити просування, впевнені, що ви все одно можете рухатися вперед, але ви пропустите всі ящики і, чесно кажучи, без ящиків, щоб отримати нову зброю або краще, ви залишитеся на чекаючи, поки вони відкриються, причина нестачі 9f вільного місця, ніж менше часу гри.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter მძაფრსიუჟეტიანი djo
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action viig